Den viktigste arenaen for transport og logistikknæringen

I september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Det blir en arena hvor alle i næringen er velkommen.  Når Transport & Logistikk 2019 åpner dørene 26. september 2019, kan publikum kose seg med en kostnadsfri messeopplevelse som overgår alt som tidligere har vært arrangert i Norge.

Gratis påmelding til messen. 

Foto: Transport 2016 ved Norges Varemesse

Vil skape magi for bransjen

— Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Det blir en enorm utstilling hvor alle de store bilimportørene stiller med sine nyheter og vi arrangører gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet transport og logistikknæring.

— Ved forhåndspåmelding som messebesøkende får du gratisadgang til utstillingen alle dagene, registrering er tilgjengelig på hjemmesiden allerede nå. Konferanseprogrammet har et veldig høyt nivå og dekker hele transport og logistikknæringen med over 100 ulike foredragsholdere. På konferansen og til torsdagens bransjemiddag må deltagerne kjøpe billett sier, Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse.

Gratis påmelding til messen. 

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

En arena for dialog

— Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Vil sette helt ny standard

— Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund Geir A Mo.

Foto: administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund Geir A Mo.

Gratis påmelding til messen. 

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

Årets råeste bransjemiddag

— Allerede litt over en måned før ser vi at det er over 450 påmeldte til bransjemiddagen. Lokalene vil fylles raskt til årets store begivenhet, bransjemiddagen som holdes 26 september.

Å treffes ansikt til ansikt er nyttig – selv om mye av den daglige handelen mellom bedrifter foregår på telefon og nett. Vi ser fremdeles at personlige relasjoner er viktig når handel skal sluttes. Årets bransjemiddag den 26.september er en uformell arena hvor både konferansedeltagere og utstillere treffer hverandre.  Hyggelig er det derfor at noen store viktige utstillere allerede har bekreftet at de tar med seg over 100 kunder og forretningsforbindelser.  Vi kan love god mat, god drikke og god underholdning. Vi satser stort og har booket vinneren av “stjernekamp ” Silya som underholder, forteller en engasjert prosjektleder.

Artisten Silya – vinner av Stjernekamp 2013 står for underholdningen på bransjemiddagen.

Over 100 foredragsholdere

— Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

— Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. Jeg gleder meg til å offentliggjøre hele programmet 18 mai. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

Foto: Jo Eirik Frøise, Direktør Transport og Logistikk Norsk Industri

Les mer om konferansen her.

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

Share this: