Den viktigste arenaen for transport og logistikknæringen

I september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Det blir en arena hvor alle i næringen er velkommen.  Når Transport & Logistikk 2019 åpner dørene 26. september 2019, kan publikum kose seg med en kostnadsfri messeopplevelse som overgår alt som tidligere har vært arrangert i Norge. Stor veteranutstilling, mange nyheter og kule aktiviteter! På Lørdagen blir det masse aktiviteter for de minste, så ta gjerne med barna på lørdagen.

Gratis påmelding til messen. 

Åpningstider:

Torsdag: 26. september 09:00 – 18:00

Fredag: 27. september 09:00 – 18:00

Lørdag: 28. september 09:00 – 18:00

Foto: Transport 2016 ved Norges Varemesse

Vil skape magi for bransjen

— Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Det blir en enorm utstilling hvor alle de store bilimportørene stiller med sine nyheter og vi arrangører gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet transport og logistikknæring.

— Ved forhåndspåmelding som messebesøkende får du gratisadgang til utstillingen alle dagene, registrering er tilgjengelig på hjemmesiden allerede nå. Konferanseprogrammet har et veldig høyt nivå og dekker hele transport og logistikknæringen med over 100 ulike foredragsholdere. På konferansen og til torsdagens bransjemiddag må deltagerne kjøpe billett sier, Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse.

Gratis påmelding til messen. 

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

En arena for dialog

— Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Veteranutstilling i særklasse

Det blir ikke bare nyheter å finne på Transport & Logistikk 2019. I samarbeid med «Veteranlastebilen», Norges eneste veteranbilblad for nyttekjøretøy, arrangeres et eget Nostalgi-torg på messeområdet.

-Vi gleder oss til å vise fram kjøretøyene som var med å bygge landet etter andre verdenskrig. Vi er sikre på at publikum kommer til å sette stor pris på å gå rundt og beundre de gamle nyttekjøretøyene, mimre om svunne tider, samt slå av en prat med kjente i nostalgiske omgivelser. Dette blir både sosialt og gøy, sier Tormod Magelssen, redaktør i Veteranlastebilen.

-Vi er veldig glade for å ha med oss Veteranlastebilen på laget til årets Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe. En slik utstilling tenker vi i prosjektledelsen mange i næringen vil sette stor pris på. Gutta fra Veteranlastebilen har gjort en kjempejobb med å samle noen av de mest spesielle lastebilene fra flere tidsepoker. Vi er virkelig stolte av dette. Her hos Norges Varemesse er det ikke hver dag så flotte lastebiler er til utstilling, sier Trond Andersen kundedirektør i Norges Varemesse.

Les mer om veteranutstilling og nostalgitorget på Transport og Logistikk 2019

1946 Volvo LV125 «Rundnos» er det eldste kjøretøyet på Veteranlastebilens Nostalgi-torg. Foto: Tormod Magelssen, Veteranlastebilen

Gratis påmelding til messen. 

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

 

Oslo Motor Show

Hørt om Oslo Motor Show? I år har arrangementet en egen stand på Transport & Logistikk 2019, konferanse og messe. Stikk innom og få vite mer om sjeldne lastebiler, custombygde trucks og andre unike kjøretøy som fyller hallene på Norges Varemesse 25.-27. oktober.

Oslo Motor Show til Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe 

Årets råeste bransjemiddag

— Allerede litt over en måned før ser vi at det er over 450 påmeldte til bransjemiddagen. Lokalene vil fylles raskt til årets store begivenhet, bransjemiddagen som holdes 26 september.

Å treffes ansikt til ansikt er nyttig – selv om mye av den daglige handelen mellom bedrifter foregår på telefon og nett. Vi ser fremdeles at personlige relasjoner er viktig når handel skal sluttes. Årets bransjemiddag den 26.september er en uformell arena hvor både konferansedeltagere og utstillere treffer hverandre.  Hyggelig er det derfor at noen store viktige utstillere allerede har bekreftet at de tar med seg over 100 kunder og forretningsforbindelser.  Vi kan love god mat, god drikke og god underholdning. Vi satser stort og har booket vinneren av “stjernekamp ” Silya som underholder, forteller en engasjert prosjektleder.

Artisten Silya – vinner av Stjernekamp 2013 står for underholdningen på bransjemiddagen.

Vil sette helt ny standard

— Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund Geir A Mo.

Foto: administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund Geir A Mo.

 

Over 100 foredragsholdere

— Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

— Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. Jeg gleder meg til å offentliggjøre hele programmet 18 mai. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

Foto: Jo Eirik Frøise, Direktør Transport og Logistikk Norsk Industri

Les mer om konferansen her.

Kjøp billett til konferansen og bransjemiddagen. 

Share this: