Glimt fra Oslo Motor Show på Transport & Logistikk 2019

 Hørt om Oslo Motor Show? I år har arrangementet en egen stand på Transport & Logistikk 2019, konferanse og messe. Stikk innom og få vite mer om sjeldne lastebiler, custombygde trucks og andre unike kjøretøy som fyller hallene på Norges Varemesse 25.-27. oktober.

Gratis besøks-registrering Transport og Logistikk 2019 

Storsatsing på trucks og lastebiler

Hvert år besøkes Oslo Motor Show av over 40.000 mennesker som digger custombygde motorsykler, amerikanske glis, gatebiler, supersportsbiler og historiske kjøretøy. I 2019 har messen 10-årsjubileum, og det skal feires stort. En av de tingene som gjør Oslo Motor Show unik, er at den er den eneste messen i Skandinavia som har en egen hall for ombygde trucks og lastebiler. Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show, sier:

  • Vi har stand på Transport & Logistikk for å gi besøkende et innblikk i hvorfor Oslo Motor Show litt senere i høst er så spennende. Vi stiller ut en helt rå bil og en strøken motorsykkel, men lastebilene og trucks må du komme tilbake 25.-27. oktober for å se. Da fyller vi totalt 30.000 m2 med spesielle kjøretøy, aktiviteter og konkurranser i tre dager til ende.

Les mer om veteranutstilling og nostalgitorget på Transport og Logistikk 2019

Pimping og truck-konkurranse

I Norge er det stadig flere lastebilsjåfører som pimper kjøretøyene sine. Så i tillegg til at folk kan boltre seg med nyheter og custombygde lastebiler og trucks i spesialhallen, blir det mengder av pimpede kjøretøy å se nærmere på. Tommy Larssen utdyper:

  • Oslo Motor Show favner meget bredt, og vi har attraksjoner for nær sagt alle kjøretøyinteresserte. Tunge kjøretøy er en viktig del av messen, så i tillegg til at de får sin egen hall skal vi også dele ut den prestisjetunge prisen Scandinavian Truck Trophy til det gjeveste eksemplaret. Her blir det med andre ord topp stemning og action gjennom hele helgen

Stor veteranutstilling på Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe 

-Vi er veldig glade for å ha med oss Veteranlastebilen og Oslo Motor Show på laget til årets Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe. En veteranutstilling tenker vi i prosjektledelsen mange i næringen vil sette stor pris på, det samme med en mini utstilling fra Oslo Motor Show. Gutta fra Veteranlastebilen har gjort en kjempejobb med å samle noen av de mest spesielle lastebilene fra flere tidsepoker og vi får se kule biler på standen til Oslo Motor Show. Vi er virkelig stolte av dette. Her hos Norges Varemesse er det ikke hver dag så flotte lastebiler er til utstilling, sier Trond Andersen kundedirektør i Norges Varemesse.

Les mer om veteranutstilling og nostalgitorget på Transport og Logistikk 2019

1946 Volvo Foto: Tormod Magelssen, Veteranlastebilen

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Les mer om Oslo Motor Show. 

Share this: