Har du glemt å melde deg på Transport og Logistikk 2019?

Flere tusen har allerede meldt seg på. Teknikere og andre fagfolk fra Norges Varemesse er allerede i full gang med å rigge standene som over 220 utstillere skal jobbe med i dagene som kommer.  

Den 26.-28 september arrangeres årets største happening for transport og logistikknæringen på Norges Varemesse. Med tidenes største utstillingsareal, gratis entré til messen og et flott konferanseprogram satses det på rekordoppslutning fra både næringen og vanlige publikummere. Med 104 foredragsholdere, 29 tema og tusenvis av deltagere, ja da kan vi ikke ha det bedre, sier Jo Eirik Frøise prosjektleder for konferansen, Norsk Industri.

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen.

Prosjektleder Norges Varemesse Trond Andersen (TV) Prosjektleder Norsk Industri Jo Eirik Frøise (TH)

Årets Transport og Logistikk-arrangement er større i areal enn alt som har vært arrangert ved Norges Varemesse på Lillestrøm. Når dørene åpnes den 26. september står flere hundre utstillere klare med nyheter, produkter og kjøretøy som aldri har vært samlet under ett og samme tak. Men, årets arrangement er ikke bare historisk stort. Det favner også historisk bredt. Samtlige nøkkelaktører i alle deler av næringen, små og store selskaper – og kjøretøy i absolutt alle størrelser er tilstede, sier kundedirektør og prosjektleder ved Norges Varemesse Trond Andersen.

Nå har vi alle noen spennende dager her i full sving, før vi åpner dørene torsdag klokken 09:00. Har du ikke registrert deg enda som besøkende, fortvil ikke vi har god plass til deg også. Her hos oss er alle velkommen og man kan enkelt forhåndsregistrere seg på arrangementets egne hjemmesider så slipper man å stå i kø, smiler en fornøyd prosjektleder.

Det er også verdt å merke seg at i år har vi et vetaranbiltorg, autonome og elektriske kjøretøy samt kjøretøy med de gode gamle V8-motorene og mye, mye mer, avslutter kundedirektøren.

Velkommen fra oss!

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen.

 

 

Share this: