Informasjon om bevertning på stands for utstillere på Norges Varemesse

Kjære utstiller.
For at messen skal bli så vellykket som mulig for deg og ditt firma har du mulighet til å forbedre tilbudet på din stand ved hjelp av Catering fra Thon Hotel Arena. Kontakt oss gjerne på tlf. +47 452 40 267 eller på arena.messe@thonhotels.no så bistår vi gjerne med ideer og innhold til et bra serveringstilbud.

Servering av alkohol på stands.
All servering av alkohol går under alkoholloven regler og kontrolleres av kommunen. Thon Hotel Arena har skjenkebevilling til alle våre restauranter inne på messen. Det innebærer at du som utstiller må søke til oss på arena.messe@thonhotels.no om du ønsker å servere alkohol på din stand.

Merk at det kun er på lukkede fagmesser det kan være mulig å få bevilgning og at vi og kommunen har rett til å vurdere å avvise alle søknader som kommer. Merk også at all alkohol som skal gis ut på stands (dette gjelder også smaksprøver) skal kjøpes gjennom oss.

All alkohol som finnes i messelokalene som ikke er kjøpt igjennom oss vil bli beslaglagt siden medbragt alkohol ifølge Norges alkohollover er strengt forbudt.

Servering av mat.
Servering og håndtering av ferdiglaget mat (herunder også iskrem og snacks) reguleres og kontrolleres av Mattilsynet. For dette kreves godkjenning av mattilsynet. Kopi av denne skal sendes til arena.messe@thonhotels.no i god tid før messen starter. All servering skal i tillegg godkjennes av oss og vi har her også rett til å avvise alle godkjenninger for servering under messene. Merk at salg av mat er ikke tillatt i hallene uten godkjenning av oss, og vil også bli stanset umiddelbart hvis det skulle forekomme.

Snacks, godteri og smaksprøver av drikke.
Snacks, godteri og alkoholfri varm og kald drikke i små smaksbeger (maks 6 cl.) kan serveres/tilbys fra stand uten tillatelse og godkjennelse av oss. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hva som er forsvarlig når det kommer til oppbevaring og lagring av varene.

Hvis uforsvarlig håndtering av mat og drikke på stands blir oppdaget kan serveringen stenges med umiddelbar virkning. Skulle det for oss tilkomme ekstra kostnader grunnet deres servering (f. eks. mye forsøpling av emballasje eller søl av snacks på gulvet) kan dere som utstillere bli holdt økonomisk ansvarlige for opprydding av dette.

Thon hotel Arena avd. messe følger alle lover og regler fra mattilsynet og gjeldene alkohollover for å sørge for topp kvalitet og god sikkerhet til våre gjester.

Hvis du er usikker på hva som gjelder av regler for utstillere når det kommer til servering av mat og drikke så er det bare å ta kontakt med oss.

Share this: