Informasjon om servering på stand og VIP-kveld

VIP Kveld:

Vi legger i år til rette for muligheten å arrangere VIP-/kundekveld på standen deres etter stengetid på Torsdag. Her får dere mulighet til å servere mat/drikke/alkohol på stands etter at messen stenger fra kl 18:00-19:00 og benytte standen i ytterligere i en time.

Benytt muligheten til å pleie de kundene som fortjener det litt ekstra etter stengetid. Merk at det må søkes om skjenkebevilling og mat/drikke må bestilles via Thon, se vedlegg. Kontaktperson hos Thon for bestillinger og spørsmål vil være Helene Mathé Rustad (Tlf: 45 24 02 67 eller arena.messe@olavthon.no)

NB: uåpnede øl og vin-flasker kan returneres til Thon etter avtale med Helene.

Catering på stand:

Ønsker dere å bestille catering på stand under messen, kan dere kontakte Helene  arena.messe@olavthon.no

Interessert i handlekonto?
For å slippe at de ansatte skal legge ut for mat/drikke under messeperioden kan man opprette en handlekonto dere kan benytte og så få alt tilsendt på en samlet faktura i etterkant.
Denne kontoen kan benyttes på alle serveringsstedene på Norges Varemesse. Da må du sende mail til Helene, arena.messe@olavthon.no
Oppgi fullt firmanavn, fakturaadresse og org.nummer i mailen. Forutsetningen for handlekonto er at man er kredittgodkjent.

Etter oppretting av handlekonto, vil du få tilsendt en 4-sifret kode som må oppgis ved hver transaksjon. Det er da opp til hver enkelt hvor mange som får tilgang til koden. Alle som handler på kontoen må signere med fullt navn og vite firmanavnet kontoen er opprettet i.

Frist for søknad om handlekonto er: 24.09.19

 

 

Share this: