Konferanseprogram er lansert!

Konferanseprogrammet til Transport og Logisikk2019, konferanse og messe ble lansert under et felles arrangement for fagpressen på kaia ved Oslo Havn. Under lanseringen hvor alle arrangørene var kom det frem at finansminister Siv Jensen skal åpne arrangementet i september sammen med blant annet NHO-direktør Ole Erik Almlid og direktør for Norsk Industri Stein Lier Hansen.

Bekreftet til arrangementet er også Samferdselsminister Jon Georg Dale og Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.

Foto fra venstre side: Jo Eirik Frøise Norsk Industri, Arnt Einar Listheim Norske havner, Trond Andersen Norges Varemesse, Are Kjensli NHO Logistikk og Transport, Geir A. Mo NLF, Hans Otto Vestli Påbygger gruppen Norsk Industri. Fotograf: Magnus Knutsen Bjørke

Viktig å få med seg politikerne

Det som er viktig for NHO Logistikk og Transport er å samle hele næringen. Det ser vi fram til, det er viktig å få med seg politikerne på dette. Vi har nå et konferanseprogram som spenner bredt, det er avgjørende, sier Are Kjensli direktør NHO Logistikk og Transport.

Are Kjensli, Administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Her er det muligheter

Det er å vise frem hvilken fantastisk næring vi er en del av, dette er en næring du vil få deg et yrke du er garantert jobb hele yrkeskarriæren din. Det er en næring du kan starte din egen bedrift du kan være din egen herre, du kan starte med lastebiler, logistikktjenester eller nær-sagt hva du vil innenfor næringen. Her er det muligheter. Velkommen til Transport og Logistikk 2019 i september, avslutter administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund Geir A. Mo

Geir A. Mo, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Spennende arrangement med over 100 foredragsholdere

For Norsk Industri er vareeierne aller viktigst, vi vil ha et stort fokus på vareeiers logistikk under arrangementet i september. Vi ser frem til et spennende arrangement med over 100 foredragsholdere, som debatterer og foreleser i 26 ulike sesjoner, sier prosjektleder konferanse i Jo Eirik Frøise Norsk Industri.

Prosjektleder konferanse Jo Eirik Frøise bransjesjef Norsk Industri. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Dette er viktig for rekrutteringen

Påbygger gruppen tror at utfallet av å vise seg frem for så mange er at vi kan fange interesse blant de unge menneskene som skal videreutdanne seg, som er viktig for rekrutteringen til bransjen og derfor viktig for oss, sier Hans Otto Vestli styreleder påbygger gruppen i Norsk industri.

Hans Otto Vestli styreleder påbygger gruppen i Norsk industri. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Viktig å være en del av transportsektoren

For norske havner er det viktig å være en del av transportsektoren, vi kommer til å ha fokus på hvilken rolle havnene har som bindeleddet mellom sjø og land. Vi kommer til å ha fokus på hvilke nye utfordringer havnene står ovenfor, ikke minst ny teknologi og digitalisering. Vi kommer til å ha søkelys på fremtidens havn under årets Transport og Logistikk 2019 i september, sier Arnt Einar Listheim fag-direktør i Norske Havner.

Arnt Einar Listheim fag-direktør i Norske Havner. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Et av de største arrangementene gjennom tidene

For Norges varemesse er Transport og Logistikk 2019 en viktig arena, det er sannsynligvis et av de største arrangementene vi har hatt noen gang og det viktigste for oss er at vi blir en plass hvor vi samler hele næringen, sier kundedirektør Trond Andersen Norges Varemesse.

 

Kundedirektør Trond Andersen Norges Varemesse .Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Amanda Bakke Norges Varemesse, Trond Andersen Norges Varemesse, Andreas Mathismoen Norges Varemesse

Share this: