Liten, større eller størst? På Transport & Logistikk fins alt!

Den 26.-28 september arrangeres årets største happening for transportbransjen på Norges Varemesse. Med tidenes største utstillingsareal på Norges Varemesse, gratis entré og et flott konferanseprogram satses det på rekordoppslutning fra både bransjen og vanlige publikummere.

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Din viktigste arena for alt innen transport og logistikknæringen

Årets Transport & Logistikk overgår alt som har vært arrangert i Norge tidligere. Når dørene åpnes den 26. september står flere hundre utstillere klare med nyheter, produkter og kjøretøy som aldri har vært samlet under ett og samme tak før. Men årets arrangement er ikke bare historisk stort. Det favner også historisk bredt. Samtlige nøkkelaktører i alle sjangre, små og store selskaper – og kjøretøy i absolutt alle størrelser.

Easy Loading fra Ekeri Norge AS

Ekeri Norge AS har deltatt på messen siden 1990-tallet. De er på plass for å vise hvordan Easy Loading og sideåpninger fungerer i praksis – og stiller blant annet ut en bil med Ekeri 17 paller påbygg og en med Fokor 18 paller påbygg. I tillegg har de med seg en Ekeri Citytrailer og en åpen henger fra Tyllis. Ekeri Norge AS er den største leverandøren i sin bransje, og i tillegg til produkter og stort verksted har selskapet alltid trailere til utleie og nye trailere stående klare for levering.

Følg et transport-eventyr gjennom Norge

Akershus Auto AS – rå på nyttekjøretøy

Én av utstillerne er Akershus Auto AS som er eksperter på å skreddersy varebiler, kjøle- og frysebiler opp til 5 tonn. Årlig omsetter selskapet på Kløfta rundt 300 nyttekjøretøy, mange av dem med spesialdesignede påbygg. På Transport & Logistikk 2019 stiller de med gode messetilbud og ut fire biler – deriblant en snerten varebilnyhet som tar opp til 1000 kg nyttelast.

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Kort og godt fra Preem

Svenske Preem begynner å få et godt fotfeste i det norske markedet, og er særlig kjent for satsing på biodrivstoff. Under messen kan du få vite alt om HVO Diesel 100 – et biobasert drivstoff som fremstilles uten palmeolje, og som kan brukes i vanlige dieselmotorer som er godkjent for HVO. Den 20. august slapp de kortnyheten Preem Truck Card, og på standen fås informasjon om fordeler og hvilke stasjoner kortet kan brukes på. Og ikke minst – de tar imot kortsøknader på plass!

Hyggelig treff med Statens Vegvesen og Arbeidstilsynet

I 2019 deler trekløveret Statens Vegvesen, Arbeidstilsynet og Skatteetaten stand på Transport & Logistikk. Deres målsetning er å treffe bransjefolk på deres egen favorittarena, slå av en prat i hyggelige omgivelser og bistå med jurister og praktisk informasjon. Hvis du vil vite mer om aktuelle regelendringer for yrkessjåførutdanningen, hviletidsbestemmelser og Staten Vegvesens nye tunnel-kampanje som starter i høst, er det altså deres stand du skal sikte deg inn mot.

Nyhetsdryss fra Rodin & Co

Rodin & Co presenterer flust av nyheter på Transport & Logistikk. Den største er nok den svenskproduserte BA-Gropen, som selskapet er eneimportør av. I tillegg er selskapet Norges eneste produsent av snøkjettinger, og gir besøkende nyttig informasjon om sortiment og bruddgaranti. De har også med seg et genialt pumpebur fra danske Ahcon. Det beskytter mekanikere ved en eventuell dekk-eksplosjon, og gir en ergonomisk god arbeidsstilling. Rodin & Co leverer til bilbransjen, båtbransjen, offentlige instanser og kunder innen skipsbygging, maskinentreprenører og busselskaper.

Møt Falcks Tungbil-team

Falcks målgruppe er tyngre kjøretøy, og på under messen stiller de med spesialister fra eget Tungbil-team og erfarne bilbergere. Selskapet tilbyr full nordisk dekning og full dekning i Europa gjennom internasjonale partnere. Det er uforpliktende og gratis å tegne Falcks tungbilavtale, så regn med god trøkk og topp stemning på standen deres alle dager.

Se, ta og føl på en DAF

Har du noen gang vært inne i en DAF? 2019 er første gang Nordic Truckcenter stiller ut på Transport & Logistikk, og de har med seg 4-5 eksemplarer. Dermed kan du se hele rangen av XF, CF og LF – alt fra trekkvogn til skapbil, dumperbil og bergingsbil. I tillegg tar de med en DAF tridem direkte fra fabrikken. Om du er det minste nysgjerrig på DAF, er altså Transport & Logistikk en gylden mulighet til å sette seg inn i sakene!

workhouse
workhouse

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Share this: