Masse aktiviteter for barna på lørdagen!

På Transport og Logistikk skal alle føle at de får dyrket sin hobby eller lært om sikkerhet i trafikken. Enten det er barn, ungdom eller voksne. Vi tror på læring via praksis og vil tilrettelegge for aktiviteter der barn og ungdom kan lære mer om sikkerhet i trafikken og transport og logistikknæringen. I Hall B rigges det til et paradis med aktiviteter for de unge som er interessert i lastebil, tegning, radiobiler og små kjørbare EL-lastebiler. Vi ønsker derfor alle velkommen til å bli kjent med næringen!

Gratis registrering til messen og aktivitetene 

 – Venner på veien

Trafikksikkerhetskampanjen «Venner på veien» retter seg mot barn. Kampanjen er et initiativ fra Norges Lastebileier-Forbund og samarbeidspartnere som ønsker å yte en aktiv innsats for å gjøre barn sikrere i trafikken. Gjennom kampanjen vil vi komme i direkte kontakt med barna. Målet er å lære barna mer om hvordan de skal forholde seg til store lastebiler i trafikken.

– Venner på veien er noe av det aller viktigste vi gjør i NLF. Ved å reise rundt og fortelle om blind-sonene på lastebiler og viktigheten av å være synlig i trafikken, øker man bevisstheten både hos barn og voksne. På den måten kan man bidra til å redusere risikoen for de mest alvorlige ulykkene, sier forbundsleder og Venner på veien-nestor Tore Velten.

 

 – Barnelappen for de minste med Viking på Transport og Logistikk 2019!

Har du barn som bare digger lastebiler? Eller har du lyst til at barna dine skal lære litt mer om trafikken? Da er Transport & Logistikk messen stedet å være lørdag 28 september! Mange hundre kvadratmeter med ulike aktiviteter for barn. Vi i Viking stiller med elektriske Vikingbiler, bilbane og muligheten for å ta barne-lappen for de aller minste.

Velkommen til oss i Viking i Hall B på Norges Varemesse lørdag 28 september.

Gratis registrering til messen og aktivitetene 

 

 

 

Har med oss dyktige aktører

Vi i prosjektledelsen er glade for at vi har med oss både Norges Lastebileier-forbund, Post-NOR og Viking Redningstjeneste på laget her. Tre aktører som er viktige for næringen, i tillegg til dette som skjer i Hall-B på lørdagen har flere av aktørene aktiviteter for de unge rundt omkring på messeområdet. Vi ønsket å lage aktiviteter for de unge i en egen hall og disse aktørene tok utfordringen på strak arm, sier kundedirektør hos Norges Varemesse Trond Andersen.

NB: Barn under 18 år må ikke registre seg som besøkende på nett, men foresatte eller lignende må være med og de må registrere seg her: (Trykk her).

Share this: