Nostalgi på Transport & Logistikk 2019

I september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Det blir en arena hvor alle i næringen er velkommen.  Når Transport & Logistikk 2019 åpner dørene 26. september 2019, kan publikum kose seg med en kostnadsfri messeopplevelse som overgår alt som tidligere har vært arrangert i Norge.

Det blir ikke bare nyheter å finne på Transport & Logistikk 2019. I samarbeid med «Veteranlastebilen», Norges eneste veteranbilblad for nyttekjøretøy, arrangeres et eget Nostalgi-torg på messeområdet.

Les om hvilken viktig arena Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe blir

Følg Et Transport-eventyr gjennom Norge

Man kan ikke se framover uten å ha med seg historien, er det noe som heter. Det har vi tatt hensyn til i planleggingen av Transport & Logistikk 2019, den store messa som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 26. til og med 28. september. Med haller og uteområder fulle av nyheter innen transport- og logistikkbransjen, er det på sin plass å også fokusere på historien.

Veteranbilbladet «Veteranlastebilen» har i den forbindelse påtatt seg å arrangere en egen nostalgiutstilling i forbindelse med messa. «Veteranlastebilens Nostalgi-torg» skal vise transportutviklingen fra 40-tallet og opp til slutten av 80-tallet. På uteområdet mellom hall B og C har de samlet ca. 20 gamle nyttekjøretøy som bringer tankene tilbake til de gode gamle dager. Det eldste kjøretøyet er en Volvo lastebil fra 1946, mens det nyeste kjøretøyet er en 1988 Scania snutebil.

Gratis påmelding til messen. 

Åpningstider messen:

Torsdag: 26. september 09:00 – 18:00

Fredag: 27. september 09:00 – 18:00

Lørdag: 28. september 09:00 – 18:00

1988 Scania T142 er det nyeste kjøretøyet som deltar. Foto: Tormod Magelssen, Veteranlastebilen

-Vi gleder oss til å vise fram kjøretøyene som var med å bygge landet etter andre verdenskrig. Vi er sikre på at publikum kommer til å sette stor pris på å gå rundt og beundre de gamle nyttekjøretøyene, mimre om svunne tider, samt slå av en prat med kjente i nostalgiske omgivelser. Dette blir både sosialt og gøy, sier Tormod Magelssen, redaktør i Veteranlastebilen.

-Vi er veldig glade for å ha med oss Veteranlastebilen på laget til årets Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe. En slik utstilling tenker vi i prosjektledelsen mange i næringen vil sette stor pris på. Gutta fra Veteranlastebilen har gjort en kjempejobb med å samle noen av de mest spesielle lastebilene fra flere tidsepoker. Vi er virkelig stolte av dette. Her hos Norges Varemesse er det ikke hver dag så flotte lastebiler er til utstilling, sier Trond Andersen kundedirektør i Norges Varemesse.

Følg Et Transport-eventyr gjennom Norge

Bransjemiddagen

Årets råeste bransjemiddag

— Nå ser vi at det er over 550 påmeldte til bransjemiddagen. Lokalene vil fylles raskt til årets store begivenhet, bransjemiddagen som holdes 26 september.

Å treffes ansikt til ansikt er nyttig – selv om mye av den daglige handelen mellom bedrifter foregår på telefon og nett. Vi ser fremdeles at personlige relasjoner er viktig når handel skal sluttes. Årets bransjemiddag den 26.september er en uformell arena hvor både konferansedeltagere og utstillere treffer hverandre.  Hyggelig er det derfor at noen store viktige utstillere allerede har bekreftet at de tar med seg over 100 kunder og forretningsforbindelser.  Vi kan love god mat, god drikke og god underholdning. Vi satser stort og har booket vinneren av “stjernekamp ” Silya som underholder og det kommer en rå tryllekunstner, forteller en engasjert prosjektleder Jo Eirik Frøsie.

Foto: Silya Nymoen Tidligere vinner av stjernekampen

Les om hvilken viktig arena Transport og Logistikk 2019, konferanse og messe blir

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Share this: