Transport & Logistikk 2019 – konferanse med nyttig faglig påfyll for alle i næringen

I år arrangeres konferansen Transport og Logistikk 2019 på Norges Varemesse den 26. og 27. september. Her venter vi oss nærmere 1000 konferansedeltakere som over to dager vil delta på over 100 ulike foredrag. Dette er stedet for nyttig faglig påfyll, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri. 

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Foto fra venstre side: Jo Eirik Frøise Norsk Industri, Arnt Einar Listheim Norske havner, Trond Andersen Norges Varemesse, Are Kjensli NHO Logistikk og Transport, Geir A. Mo NLF, Hans Otto Vestli Påbygger gruppen Norsk Industri. Fotograf: Magnus Knutsen Bjørke

Faglig påfyll for alle

Når det gjelder faglig påfyll, er det ingen som skal lide nød. I løpet av arrangementet er det nemlig et a-lag av ledere, grundere og bransjepersonligheter som vil dele sine erfaringer. Det gleder prosjektlederen for konferansedelen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

– For Norsk Industri er vareeierne aller viktigst, vi har sørget for et sterkt fokus på vareeiers logistikk under arrangementet i september. Nå ser vi virkelig frem til et spennende arrangement med over 100 foredragsholdere, som debatterer og foreleser i 26 ulike sesjoner, sier prosjektleder konferanse, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Klikk her for konferanseprogram. 

Møteplassen hvor alle må være

På Norges største konferanse for transport og logistikknæringen får du kunnskap som du kan nyttiggjøre deg i ditt daglige virke. – Når vi ser på påmeldinger så langt ser vi at mange utstillere, transportkjøpere og transportører er allerede påmeldt. Dette er et klart tegn at bedriftene ikke tør å la være å få med seg nyttige foredrag om hva som rører seg i en bransje i utvikling.  Vi ser også at utstillerne melder seg på – konferansen er stedet du finner ledere og beslutningstagere du bare må nå med ditt budskap, forteller Frøise

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Årets råeste bransjemiddag

— Allerede litt over en måned før ser vi at det er over 450 påmeldte til bransjemiddagen. Lokalene vil fylles raskt til årets store begivenhet, bransjemiddagen som holdes 26 september.

Å treffes ansikt til ansikt er nyttig – selv om mye av den daglige handelen mellom bedrifter foregår på telefon og nett. Vi ser fremdeles at personlige relasjoner er viktig når handel skal sluttes. Årets bransjemiddag den 26.september er en uformell arena hvor både konferansedeltagere og utstillere treffer hverandre.  Hyggelig er det derfor at noen store viktige utstillere allerede har bekreftet at de tar med seg over 100 kunder og forretningsforbindelser.  Vi kan love god mat, god drikke og god underholdning. Vi satser stort og har booket vinneren av “stjernekamp ” Silya som underholder, forteller en engasjert prosjektleder.

Artisten Silya – vinner av Stjernekamp 2013 står for underholdningen på bransjemiddagen.

Les mer om veteranutstilling og nostalgitorget på Transport og Logistikk 2019

Roses fra samferdselsministeren

— Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

— Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere har stått i kø for å holde innlegg på konferansen. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema har kommet på plass og salg av konferansebilletter er i full gang.

— Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, avslutter prosjektleder Frøise.

En stor satsning fra hele næringen

Vi har endelig fått en møteplass som hele næringen kan treffes på. Årets konferanse og messe vil bli enorm dette skylles at nye Transport & Logistikk2019, har slått seg sammen med Norges Lastebileierforbund og Norges varemesse sitt arrangement Transport. Dette er fantastisk og vi ser frem til spennende dager på Lillestrøm, avslutter Are Kjensli, administrerende direktør, i NHO Logistikk og Transport.

Her kan du kjøpe billetter til konferansen og bransjemiddag.

Gratis påmelding til messen. 

Share this: